VIDEO Seksi boksačica poljubila suparnicu u usta, pogledajte što je uslijedilo

Poljakinja Ewa Brodnicka, aktualna boksačka prvakinja u perolakoj kategoriji po WBO verziji, pošteno je u četvrtak zakuhala situaciju, samo dan uoči borbe protiv Argentinke Edith Soledad Matthysse. Brodnicka je tijekom službenog vaganja u poljskome gradu Częstochowa iznenada poljubila argentinsku suparnicu u usta, pa odmah zauzvrat dobila šamar jer se Argentinki nimalo nije svidjela ta provokacija.

Uslijedio je manji incident, te upit Matthysse protivnici – djevojko, pa jesi li ti normalna? Identičan smo prizor puno puta imali prigodu vidjeti u prošlosti, poljubljeni borci uglavnom su bijesno reagirali, ali jako dobro pamtimo i situaciju kada su se u svibnju 1995. godine u ringu uoči borbe sučelili Jerome Le Banner i Mike Bernardo.

Le Banner je tada također pomoću poljupca u usta pokušao rivala izbaciti iz takta, ali je Bernardo iznenadio i suparniku uzvratio još sočnijom pusom. Gledatelje je prizor dobro nasmijao, a zatim su se svemu počeli smijati i sami, do tog trenutka, nabrijani borci.

www.vecernji.ba

Komentari

Be the first to comment

Leave a Reply