VIDEO: ‘UKRALA SI SHOW!’ Na dočeku Zlatka Dalića u Livnu glumica Ornela Vištica se družila s obožavateljima, sve su ‘uhvatile’ i kamere

I Livno je preksinoć dočekalo taj trenutak, pa se u rodnom gradu konačno ukazao izbornik srebrnih hrvatskih reprezentativaca, Zlatko Dalić.

A kako su se svi sjatili da bi dočekali možda najomiljenijeg izbornika otkad je naše reprezentacije, u prvim redovima je u nekom trenutku došlo i do – zasićenja. Čekanje satima, na ogradi, samo kako bi se bilo što bliže ‘žiži’ nije uvijek lako, znamo da su i na polumilijunskom dočeku u Zagrebu neki (gotovo) padali s nogu, piše Slobodna Dalmacija.

No kamere su uhvatile trenutak kada je onima malo mlađima pružila utjehu i prikratila vrijeme do dolaska izbornika lijepa mostarska glumica Ornela Vištica. Njeno druženje s obožavateljicama i snimanje selfija do te je mjere oduševilo fanove, da su mnogi zaključili kako je ‘ukrala show’ na dočeku.

No to valjda nije bio cilj pa je raznježena Ornela, kada su se dojmovi slegli, poslala poruku svima koji su tu bili s njom, u prvim redovima.

‘Djevojčice drage, iz raznih zemalja, hvala vam za svu radost zadnjih par godina, hvala za pisma i zagrljaje! Budite uvijek nasmijane’, poručila je svojim mladim obožavateljicama, piše Slobodna.

https://www.jutarnji.hr

Komentari