VIERI: Džeko je novi igrač Intera, on je najbolji napadač u Italiji!

Nekadašnji Interov napadač Christian Vieri govorio je za talijanski Radio 24 o mogućem dolasku kapitena reprezentacije Bosne i Hercegovine Edina Džeke u redove Nerazzurra iz Rome.

“Džeko je najbolji napadač u Italiji. On ide u Inter, sve je gotovo”, rekao je Vieri u show programu nazvanom Tutti convocati i tako još više “zakuhao” priče budući kako se danas u Italiji pisalo da nema ništa od Džekinog transfera u Inter ovog ljeta.

O Džekinom napuštanju Rome govori se od kraja prošle sezone, a jedno vrijeme talijanski mediji su tvrdili kako je transfer u Inter tek stvar formalnosti. Međutim, potvrde još nema pa se počelo pisati o neslaganju Rome i Intera, koji je bio spreman ponuditi oko 13 milijuna eura i jednog mladog igrača u zamjenu.

Vučica je i dalje insistirala na 20 milijuna eura, a Corriere della Sera je pisala kako je Interov izvršni direktor Beppe Marotta odbio isplatiti pomenutu cifru. Nerazzurri su u međuvremenu navodno spremni sačekati i da Džekin ugovor s Romom istekne narednog ljeta kako bi pojačanje u napadu dobili besplatno.

Komentari

Be the first to comment

Leave a Reply