Zanimljiv oglas: “Prodajem kuću, kupci Šiptari i muslimani, Srbi ne!”

“Prodajem kuću 140 metara kvadratnih i 10 ari placa. Plac selo Bela Voda – Kruševac, legalizacija izvršena. Kupci : Šiptari, muslimani, SRBI NE”, navodi se u bizarnom oglasu koji je šokirao javnosti i postao viralan.

“Blic” je pozvao broj telefona koji se navodi u oglasu i gospođa sa druge strane žice je potvrdila da jeste dala takav oglas prije pet dana i da očekuje da kuća uskoro bude prodata, jer joj se “javlja veliki broj ljudi”.

“Moram da prodam kuću jer treba da vratim dug Sudu u Kruševcu budući da sam se 7,5 godina sudila sa komšijama koji su preko puta moje kuće napravili kamenorezačku radnju koja je pravila strašnu buku. Ja sam ih tada tužila, ali izgubila sam proces. Dugujem 180.000 eura”, kaže za Blic Milenija Nikolić, autorica oglasa.

Na pitanje zašto baš “Šiptarima i muslimanima”, kako je napisali, Milenija kaže: “Pa eto, malo da se dosele”.

– Za ovaj oglas zna cijela Srbija, pa se dosta ljudi javlja. Ima onih koji su ozbiljni, a ima i onih koji zovu samo da se šale sa mnom – navodi ova žena.

Redakciji Blica javio se i jedan od potencijalnih kupaca koji je rekao da vlasnica kuće za prodaju traži 120.000 eura.

“Pozvao sam oglas budući da moj brat želi da se vrati iz Švicarske i kupi kuću, a žena koja se javila mi je rekla da je cijena kuće 120.000 eura i da je prodaje samo muslimanima i šiptarima jer oni imaju para da kupe, a Srbi ne”, kaže za Blic ovaj potencijalni kupac.

Njega je zanimalo i kakav je komšiluk u tom kraju i da li bi možda njegov rođak imao nekih problema, a ona je, prema njegovim riječima, istakla kako je “u komšiluku sve u redu” i da ne bi trebalo da bude nikakvih problema, kao i da su “komšije fine”.

Blic je kontaktirao i nekoliko mještana naselja Bela Voda, koje inače broji oko 1.400 stanovnika, koji su rekli da za autorku oglasa nisu čuli i da ne znaju ništa o pomenutom oglasu.

Komentari

Be the first to comment

Leave a Reply