30. KOLO: Pobjedom u gostima protiv Rame Kamešnica uspješno zaključila sezonu

kamešnica

Nakon pobjede u prethodnom kolu protiv prvaka Igmana, Kamešnica je u 30. kolu Druge nogometne lige FBiH – Jug gostovala u Rami gdje je istoimenu ekipu pobijedila rezultatom od 1:2.

HNK Rama je sve utakmice iz prvog dijela sezone igrala u gostima zbog građevinskih radova na stadionu no zato je drugi dio sezone gotovo sve utakmice igrala kod kuće. Uz to se pojačala s nekoliko sjajnih pojedinaca što je u konačnici rezultiralo velikim brojem pobjeda u drugom dijelu prvenstva.

Nošeni pobjedom protiv prvaka Igmana u prethodnom kolu, nogometaši Kamešnice su dobru igru i pozitivnu atmosferu prenijeli i u ovaj meč želeći na najbolji način završiti uspješnu sezonu.

Trener Sučić u ovom susretu nije mogao računati na ozlijeđenog prvog vratara Matea Miočevića i braniča Luku Pervana, no mladi Nino Bandov te Mirko Klišanin su ih odlično zamijenili.

Kamešnica vrlo dobro otvara utakmicu i već u 5. minuti dolazi do vodstva od 0:1 preko Stjepana Kreze.

1kamešnica1

Fotografija iz svlačionice nakon pobjede protiv Rame, sezona 2015./2016.
Rama se vraća pogotkom Šimunovića u 25. minuti. Na odmor se odlazi s rezultatom od 1:1.

Gol za konačni rezultat i pobjedu Kamešnice postiže veteran i jedan od najstarijih igrača lige Anes Hozo.

Kamešnica je u ovom susretu bila bolja momčad i zasluženo je slavila. Ovom pobjedom Kamešnica se probila na 8. mjesto na prvenstvenoj tablici Druge lige FBiH – Jug.

I za kraj jedna mala zanimljivost! U sezoni 2015./2016. Kamešnica je također u zadnjem kolu gostovala u Rami u kojem je morala pobijediti da bi ostala u ligi jer su te sezone iz lige ispadala čak 4 kluba. Kamešnica je i tada pobijedila rezultatom od 0:1 i tako izborila ostanak u ligi.

Na kraju ove duge, naporne ali uspješne sezone želimo zahvaliti svim navijačima, prijateljima, sponzorima i članovima na podršci i pomoći tijekom cijele sezone.

http://nk-kamesnica.com