5 minuta ponosa: Pogledajte video s najboljim kadrovima dočeka Zlatka Dalića u Livnu

Više desetaka tisuća ljudi u utorak se slilo u Livno kako bi u rodnom gradu dočekalo hrvatskog izbornika Zlatka Dalića i s njim proslavilo “srebro zlatnoga sjaja” iz Rusije.
Hrvatski izbornik na početku se zahvalio svima za veličanstven osjećaj sreće i ponosa koji je proživljavao u tim trenucima u gradu u kojemu je ponikao.

Ja nisam zaboravio otkud sam krenuo i gdje sam počeo. Svoju karijeru počeo sam tu u Zgonima u Troglavu, a nakon 35 godina vraćam se kao drugi u svijetu. Ja sam jedan od vas, a vi ste moja snaga. Hvala vam!, dodao je 52-godišnji Zlatko Dalić, zahvalivši se svima koji su podržavali hrvatsku reprezentaciju.

U programu dočeka nastupili su brojni izvođači i pjevači, među kojima su bila i poznata imena: Alen Nižetić, Jole, Dražen Zečić te trojica “Kumova” Miroslav Škoro, Mate Bulić i Marko Perković Thompson, koji je zaključio “srebrnu” livanjsku večer.

U priloženom videu pogledajte najbolje kadrove koje je izdvojio portal Jabuka.tv, uz pjesmu “Lijepa li si”, za koju je hrvatski izbornik ustvrdio da je bila himna reprezentacije tijekom natjecanja u Rusiji.

www.jabuka.tv)