Mate Rimac nakon razvoda navodno ljubi atraktivnu Valentinu: Jedan detalj ih otkrio

Poznati poduzetnik i inovator, 36-godišnji Mate Rimac, po svemu sudeći, ponovno je zaljubljen. U javnosti se sve više šuška o novoj romansi hrvatskog poduzetnika. Rimac je navodno u vezi s 29-godišnjom Valentinom Blažeković, stručnjakinjom za marketing iz Donjeg Miholjca, prenosi Index.

Priče su počele kružiti nakon što je proteklog vikenda Rimčeva personalizirana Nevera, s prepoznatljivim tablicama Magla-1, viđena parkirana u dvorištu njezine obiteljske kuće.

Valentina je na društvenim mrežama objavila nekoliko fotografija s Matom i njegovim automobilom, no te objave bile su dostupne isključivo njezinim prijateljima na Facebooku. U malom slavonskom gradiću već se neko vrijeme govori da je Rimac novi “zet”, a dolazak njegovog automobila mnogi su shvatili kao potvrdu novih ljubavnih odnosa.

Na upit novinara o vezi s Rimcem, Valentina je kratko odgovorila: “Ne bih ja to sad komentirala, u poslu sam“. Nakon tog odgovora, zamolila je novinare da je kontaktiraju kasnije, no kada su je ponovno pokušali dobiti, nije se javila, već je putem poruke poručila da “nema komentara na temu zbog koje su je zvali“. Ubrzo nakon toga zaključala je sve svoje objave na društvenim mrežama, čineći ih nedostupnim javnosti.

Foto: CROPIX/Facebook/kolaž
Razvod prije 3 mjeseca
Iako je interes medija rastao, Rimčeva PR predstavnica Marta Longin iz Rimac Automobila također nije htjela davati izjave vezane uz privatni život poduzetnika. Valentina Blažeković, koja je odrasla u Donjem Miholjcu, diplomirala je na privatnom fakultetu u Zagrebu, nakon čega se zaposlila u sektoru odnosa s javnošću. Ovog ljeta odlučila je pokrenuti vlastiti poslovni projekt, osnivajući tvrtku za poslovno savjetovanje i upravljanje.

Podsjetimo da je vijest o Rimčevom razvodu od supruge Katarine Lovrić objavljena u lipnju ove godine, nakon samo tri godine braka. Više izvora bliskih poduzetniku potvrdilo je informacije o razvodu, dok je Marta Longin tada također izjavila da ne komentira privatni život zaposlenika kompanije. Mate i Katarina vjenčali su se 2021. godine, prvo na tajnoj ceremoniji u Splitu, a potom i u crkvi u okolici Livna, njihovom rodnom kraju.

Svadba u Livnu bila je posebna – Mate i Katarina stigli su u žutoj Neveri, a prvi ples im je odsvirao Bajaga pjesmom “Bademi i so”. Osim Bajage, slavlje je uljepšao i bend Zabranjeno pušenje. Cijeli događaj bio je u duhu tradicije, uključujući i običaj bacanja jabuke preko kuće i pečenje vola dan nakon vjenčanja.

Autor: Dnevno.ba