Auf Wiedersehen! Pogledajte što njemački mediji pišu, u potpunoj su nevjerici

Udvoboju 2. kola I skupine EURA u Beču su hrvatski rukometaši pobijedili Njemačku s 25-24 (11-14) i osigurali polufinale. Pobjedu je Hrvatskoj donio gol Igora Karačića minutu i pol prije kraja, te obrana Marina Šege 13 sekundi prije kraja.

Kod Hrvatske je Igor Karačić zabio 7 golova, a Domagoj Duvnjak je imao pet pogodaka, dok je Nijemce predvodio Gensheimer s 4 gola. A njemački mediji ispadanje svoje reprezentacije s Europskog prvenstva ispratili su naslovima u kojima se može vidjeti šok i nevjerica nakon drame u Beču.

Der Wersten piše kako kako njihova reprezentacija roni gorke suze! ild je poručio: Njemačka izgubila u krimiću protiv Hrvatske! Focus piše da se na terenu događao triler: Njemačka izgubila u trileru od Hrvatske i odlazi sa Europskog prvenstva. Spiegel ‘hladno’ dodaje: Njemačka je izgubila vodstvo protiv Hrvatske.

Berliner Zeitung piše o drami u posljednjim sekundama: Njemačka izgubila u posljednjoj sekundi protiv Hrvata. Kicker je priznao: Hrvati srušili njemački san o polufinalu! Sport1 je kratko poruči: Hrvatska šokirala Njemačku!

Komentari

Be the first to comment

Leave a Reply