Na autocesti kod Frankfurta poginuo 47. godisnji Livnjak

U noći s petka na subotu, oko 01.00 sat, u autocesti A5 kod Frankfurta poginuo je 47-godišnji vozač, objavila je policija iz Frankfurta.

IMG_20171217_143151

Vozeći autocestom iz pravca Bad Homburga prema Darmstadtu, vozač je na dijelu ceste između križanja Bad Homburger Kreuz i Nordwestkreuz Frankfurt, skrenuo s lijeve u srednju traku a potom, iz nepoznatih razloga, izgubio kontrolu nad svojim automobilom i udario u desnu bočnu ogradu a potom u kamion s prikolicom.

U sudaru s kamionom, 47.godišnjak je pretrpio teške ozljede, dobio je medicinsku skrb i odveden u bolnicu, gdje je nedugo potom umro. Vozač kamiona nije ozlijeđen. Ukupna šteta procjenjuje se na desetak tisuća eura, izvjestila je policija koja još ispituje kako je došlo do nesreće. Sumnja se kako je poginuli vozač zaspao pri vožnji. Zbog sudara, cestaA5 je bila privremeno zatvorena nekoliko sati i puštena je u promet oko 5,00 sati ujutro.

Iz neslužbenih izvora doznajemo kako je poginuo Miroslav Eranović (47), član hrvatske zajednice iz Frankfurta. Rodom je iz sela Vržerale na Buškom blatu, općina Livno. Od njegovih prijatelja doznajemo da je bio hrvatski branitelj, pripadnik HVO-a i da prošao sva najteža ratišta. Na sv. misi u crkvi sv. Ante u subotu uvečer, prije Božićnog koncerta, župnik je pročitao obavijest o njegovoj smrti i zajedno sa svim vjernicima izmolio molitvu za dušu pokojnika.

Još uvijek se ne zna točno kad će biti ispraćaj pokojnika.

Izvor: fenix-magazin.de