Bacila poruku u ocean i doživjela šok 29 godina kasnije

Poruka u boci koju je prije 29 godina u ocean otisnula osmogodišnja djevojčica konačno je našla primatelja.

poruka

Linda i David Humphries šetali su plažom u američkoj državi Georgia kad su pronašli pismo koje potpisala osmogodišnjakinja Miranda Dawn Moss 1988. godine.
‘David je nabasao na nevjerojatno otkriće jutros na plaži na otoku Sapelu. Pronašao je poruku u boci bačenu u Edistu u Južnoj Karolini prije 29 godina! Uspjeli smo pronaći ime i adresu danas 37-godišnje pošiljateljice, no telefonski brojevi ne rade’, ispričala je Linda.

Humphries je na Facebooku odmah objavila senzacionalno otkriće pa su uz pomoć prijatelja otkrili o kome se točno radi. Djevojčica se danas zove Miranda Chavez i Linda ju je odmah kontaktirala.

Par je na koncu uspio doći do Mirande koja je djelovala prilično ekstatično kad je shvatila da je njezina boca prešla gotovo 150 kilometara.

‘Nevjerojatna se stvar dogodila. Dobila sam poruku preko Facebooka. Linda Humphries je pronašla poruku koju sam začepila u bocu i bacila u ocean. Imala sam samo 8 godina!! Pronašla ju je na otoku Sapelo i sad će mi je poslati! Zar to nije nevjerojatno’, napisala je Miranda na Facebooku, a za CBS je rekla:

‘Tko bi se tome nadao? Divno je da te nešto tako sitno, neovisno o tome kako ti je u životu, može vratiti u djetinjstvo, jedan od najsretnijih perioda u životu. Bilo je suđeno da je netko nađe. Bilo je suđeno da razveseli nekog, uljepša nekome dan. Mislim da je poslužilLA svrsi.’

Miranda je s Humphriesima dogovorila susret, a oni su je obećali odvesti na mjesto gdje su pronašli poruku.

Jutarnji list