Baka (93) nalijepila je na prozor upozorenje da joj treba još piva. Ovo je ona sad, veselo pozira s novim poklonom

Gospođa Olive Veronesi 93-godišnjakinja je iz grada Seminole u Pennsylvaniji i posljednjih dana hit je na društvenim mrežama. Prvo ju je netko od članova obitelji fotkao kako, usred izolacije, na prozoru drži natpis “Trebam još piva” zbog čega je postala viralna, a sada je zbog toga dobila 150 limenki piva, piše KDKA-TV.

Slika na kojoj Veronesi drži limenku američkog piva Coors Light ubrzo je došla do proizvođača koji su joj odlučili pokloniti hrpu piva. Dostavili su joj ga u ponedjeljak. “Ostalo mi je zadnjih 12 limenki. Svake večeri popijem pivo i znate, pivo je puno vitamina, dobro je za vas, ako ne pretjerujete”, rekla je Veronesi za KDKA-TV.

Mark Linder iz tvrtke Molson Coors’ koja proizvodi Coors Light pivo osobno je gospođi Veronesi dostavio limenke. “Kolega i ja smo u auto stavili 10 paketa piva i dostavili ih Olive kako bismo osigurali da i dalje može nastaviti uzimati svoju terapiju, točnije, jedno pivo svaku večer”, rekao je Linder.

Veronesi je ozbiljno shvatila naputke i mjere stožera te ne izlazi iz kuće i nema kontakta s ljudima pa su je reakcije na društvenim mrežama oduševile. Inače, ako nastavi piti samo jedno pivo dnevno, ova zaliha trebala i joj trajati gotovo pola godine.

Poskok.info