Bh. mediji objavili fotografiju gole profesorice, tvrde da se slikala u učionici

SARAJEVSKI list Dnevni avaz objavio je danas kako se profesorica bosanskog jezika gola slikala u učionici u srednjobosanskome gradiću Varešu. Fotografija je, kako kažu, objavljena i na društvenim mrežama, no o događaju se još nitko iz škole službeno nije oglasio.

Stanovnici Vareša i javnost po društvenim mrežama pitaju se je li profesorica Berina Fatić golišave snimke iz školskih klupa Mješovite srednje škole “Nordbat 2” razmjenjivala sa svojim učenicima.

Kako piše Dnevni avaz, za sada je poznato da je profesorica razmjenjivala svoje fotografije s nepoznatim mladićem, a taj ih je postavio na Facebook, Instagram te ostale društvene mreže.

Profesorica i škola šute, građani šokirani

Novinari Avaza pišu da su potvrdu o fotosessionu pokušali dobiti od same profesorice, ali ni ona ni ravnatelj škole u kojoj radi nisu odgovarali na telefonske pozive. Profesorica je samo na svom Facebook profilu najavila tužbe protiv medija koji su objavili fotografiju,

Profil profesorice iz Vareša na Facebooku i Instagramu preplavljen je njezinim golišavim fotografijama snimljenima u školskoj zbornici, učionici te ispred školske ploče gdje je snimila selfieje.

https://www.instagram.com/p/Bv9FzaWDkZ8/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_loading_state_camera

https://www.instagram.com/p/BvxO8vkDSpt/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_loading_state_camera

https://www.instagram.com/p/BozokuyjVQM/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_loading_state_camera

Građani Vareša, gradića udaljenog 30-ak kilometara od Sarajeva, šokirani su, a javnost i stručnjaci nemalo se čude što se o događaju još nitko iz škole nije službeno očitovao.

https://www.index.hr/