Bh. stočaru ovan zadao smrtonosni udarac u trbuh i prsa

Bogdan Marić (68), poznati stočar iz Dervente podrijetlom s Vlašića, podlegao je višestrukim ozljedama u Univerzitetsko kliničkom centru u Banjoj Luci od udarca i teških rana koje mu je nanio njegov ovan. Ovaj ugledni domaćin iza kojeg su ostali supruga, sin i tri kćeri, kao i ostala mnogobrojna rodbina, pokopan je u četvrtak na mjesnom groblju u Priječanima, između Klašnica i Banje Luke, piše ATV.

Nesvakidašnja tragedija, pod još nerasvijetljenim okolnostima, odigrala se na imanju Marića u Donjem Detlaku, nadomak Dervente. – Očevidaca nije bilo. Po svemu sudeći, Bogdan se bio nešto zamislio ili skoncentrirao na neki posao, u štali, pa nije na vrijeme uočio ratobornog ovna. Iznenadio ga je udarcem u predjelu prsa i trbuha.

Nepoznato je je li bilo još udaraca, ali i taj, eventualno, jedan, bio je strahovit i, kako se ispostavilo, koban – kaže izvor Novosti upućen u ovu tragediju. Bogdan je uspio da supruzi i potom pristiglim susjedima teškom mukom izusti da ga je napao ovan. Ubrzo je prebačen u dobojsku Bolnicu, potom u UKC RS u Banju Luku gdje je od zadobivenih ozljeda i podlegao, prenosi Avaz.

www.vecernji.ba

Komentari

Be the first to comment

Leave a Reply