Ovo ima samo u BiH: Krenuo u prodavaonicu, pa ga napao medvjed, a kasnije se desilo nešto još nevjerovatnije

medo

Mile Kasapović iz Rekavica kod Banjaluke jedva je izvukao živu glavu kada ga je u blizini obiteljske kuće napao ni manje, ni više nego medvjed. Kasapović priča da je krenuo prema obližnjoj prodavaonici kada se niotkuda pojavio mrki medvjed i krenuo prema njemu.

 

– Taj trenutak se ne može opisati riječima. Jednostavno se zaledite u mjestu. Medvjed je krenuo prema meni i na kraju me udario u rebra – ispričao je Mile trenutak koji kako kaže nikad neće moći da zaboravi. Mile je kako priča tek izašao iz kuće, prošao 50-tak metara kada ga je medvjed zaskočio iz obližnjeg jarka.

– Nije to bio manji medvjed, već krupna zvijer. Kada me udario uspio sam nekako ustati i pobjeći prema glavnom putu, a on se izgubio u šumi – ispričao je Kasapović. Tu priči nije kraj, jer je isti medvjed i sinoć posjetio imanje Kasapovića, kada se okupao u njihovom dvorištu.

– Kako su velike suše napunili smo burad sa vodom a medvjed je došao i sinoć poput čovjeka okupao se u jednom buretu, a zatim mirno otišao – priča Mile. Mještani Rekavica kažu da ih je zbog svega što se događa strah jer je očigledno da su se medvjedi spustili do kuća koje su uz sami put i napadaju sve što im se nađe na putu, pa i ljude.

– Strah je veliki. Evo mi smo odmah uz glavni put, a susjed je napadnut stotinjak metara odavde. Nešto se pod hitno mora učiniti inače će se dogoditi tragedija – izjavila je za “EuroBlic” mještanka Rekavica..

Dnevni avaz