Bila je jedna od najseksi žena svijeta, a onda se naglo udebljala i postala potpuno neprepoznatljiva

Kada je počela svoju karijeru kao manekenka i voditeljica, Kelly Brook bila je znatno mršavija i časopis FHM proglasio ju je i najseksi ženom na svijetu, ali tijekom ovih devet godina otkako je u svijetu showbizza Kelly se dosta udebljala.

Nedavno su je paparazzi uhvatili kako šeće po susjedstvu i uživa u palačinkama. Odjevena u crno od glave do pete , pokušala je biti potpuno neprimjetna, no fotografi su je prepoznali unatoč tamnim naočalama i neurednoj frizuri.

Bivša manekenka je prije nekoliko mjeseci progovorila i o tome kako se osjeća zbog toga što je postala meta hejtera na internetu zbog toga što više ne izgleda kao što je izgledala kada je imala 20 godina.

– Oni me u 40-im godinama vide kao debelu djevojku i ne prihvaćaju me kao takvu. Smiješno mi je. Ljudi odrastaju, postaju veći, mijenjaju se, to se događa stalno – kazala je Brook. Kelly je prigrlila svoje obline i kilograme, ali priznala je i kako se ulijenila i opustila, što je rezultiralo debljanjem.

Ipak, na poticaj dečka Jeremyja Parisija odlučila je skinuti koji kilogram. – Nakon što su me svi upozorili na višak kilograma, počela sam ozbiljno razmišljati što bih sama mogla napraviti po tom pitanju rekla je i dodala: – Ulijenila sam se i opustila – priznala je.

Rekla ja kako su njene mršave faze uglavnom bile rezultat depresivnih faza u kojima nije bila zadovoljna životom i bolje se osjeća s viškom kilograma. Nije htjela izgubiti puno kilograma jer je joj je cilj bio zadržati svoje obline koje često ponosno pokazuje.

www.vecernji.ba

Komentari

Be the first to comment

Leave a Reply