BISER SA SJEDNICE SKUPŠTINE HBŽ KOJA JE U TIJEKU

BISER SA SJEDNICE SKUPŠTINE HBŽ KOJA JE U TIJEKU, A HBŽ I NAKON VIŠE OD GODINU DANA OD IZBORA JOŠ NEMA USTROJENU VLADU!

Zastupnici, kao i obično. na dnevnom redu nema najvažnije točke dnevnog reda, nego tamo neke, pa se raspravlja više o problemima koji nisu na dnevnom redu, a dnevni red neka čeka, haha.

Sjednicu izravno prenose neke Radio postaje u Županiji, a mi prenosimo jedan biser predsjedatelja skupštine Joze Ćosića (HDZ 1990), koji prepisuje način komuniciranja i obećanja vođe jedne druge ili prve stranke.


Naime, postavljeno je pitanje predsjedatelju zašto nema prijedloga za imenovanje mandatara vlade HBŽ, na što ovaj odgovara:
“Moje su ovlasti kao predsjedatelja da raspravim o prijedlogu mandataru s potpredsjednicima, koji evo sjede do mene, ali kako nisam uspio njih kontaktirati, evo obećavam da ću to uraditi za dva, tri dana, pa ćemo izaći s prijedlogom za imenovanje mandatara”, to je bio prvi odgovor, zatim slijedi drugi odgovor, kaže predsjedatelj na isto pitanje, ali je odgovor malo drukčiji, u drugom dijelu:


“…obećavam da ću s potpredsjednicima raspravljati u sljedećih četiri, pet ili šest dana”… haha


PREDSJEDATELJU, SLABO PONAVLJAŠ, A TREBAO BI BAREM BITI DOSLJEDAN U PONAVLJANJU!


P.S: Foto je mutan k’o i sjednica, a nastavljamo s biserima. Ovo stavljamo samo na FB, jer ne zaslužuje objavu na Portalu!

TomislavNews