BIZARNA NESREĆA U ZAGREBU Pokušavao zaustaviti automobil koji je sam krenuo nizbrdo, pa podletio pod kotače. Izvlačilo ga šest vatrogasaca…

vatrogasci

Prava drama odvijala se jutros u zagrebačkoj ulici Mihovci ispred kućnog broja 22 kada je čak šest zagrebačkih vatrogasaca pomagalo u izvlačenju muškarca ispod automobila.

Kako doznajemo, nešto poslije 8.30 sati odaslan je apel u pomoć te su dolaskom na poprište tragedije djelatnici Hitne pomoći te vatrogasci uočili stravičan prizor osobe koja je bila zaglavljena ispod zadnjeg dijela Renault Clia. Automobil, čija je lijeva strana bila u kanalu, priklještio je čovjeku nogu lijevim kotačem, a vatrogasci na čelu za voditeljem odjeljenja, pažljivo su osigurali Clio i stablizirali ga pomoću zračnih jastuka. Potom su auto digli kako bi se priklješteni muškarac oslobodio, i koji je potom s vidnim ozljedama glave te noge, kolima Hitne pomoći prevezen u bolnicu.

Unesrećeni Marijan P. je, neslužbeno doznajemo, u kobno vrijeme stajao na uzbrdici, a kad je uočio da se auto sam pokrenuo, pokušavao ga je zaustaviti. No tu su stvari pošle po zlu pa ga je auto “podvukao” po sebe. Nedugo nakon toga u ulicu Mihovci pristigli su liječnici i vatrogasci koji su u manje od sat vremena spasili unesrećenog.

Jutarnji.hr