Bluzeri iz Livna ‘4 Hombres & Flowery’ izbacili novu stvar – “Moj Blues”

Livanjski 4 Hombres & Flowery nisu na stand-byju u doba pandemije. Vrijeme bez festivalskih aktivnosti iskoristili su za snimanje novih pjesama pa su tako izbacili pjesmu “Moj blues”.

Novi singl govori o ljubavi koja uvijek pobjeđuje, čak i kada su joj poteškoće i prepreke na putu.

Glazbu za singl napisao je gitarist benda Darko Knežević, iza teksta stoji basist Mersad Pivčić, dok je za aranžman zaslužan cijeli bend.

Pjesma je snimljena krajem rujna u studiju “Maci” u Jajcu, kao i spot za pjesmu.

“Sve je snimano uživo, kako to blues i traži u studiju Maci u Jajcu. U video spotu koji su snimili naši Matt Hellyer i Niko Jukić nastojali smo vam dočarati atmosferu koja vlada u našoj maloj blues obitelji. Želimo vam u ovo ludo vrijeme donijeti malo pozitive i poslati poruku da će sve biti u redu”, poručuje Iva, pjevačica benda.

“Moj blues” izlazi u pratnji spota, u kojem su snimatelji uhvatili pozitivu kojom zrači ekipa iz benda dok snima nove pjesme. Redatelj spota je Matt Hellyer.

4 Hombres & Flowery prvi je livanjski blues bend koji čine Iva Ivanišević (vokal), Darko Knežević (gitara), Mersad Pivčić (bas), Amel Brkić (gitara) i Budo Hajder (bubnjevi). Glazbenici su to koji su imali puno utakmica u nogama i prije no što su oformili bend 4 Hombres & Flowery pa su tako svi članovi benda odradili staž u raznim livanjskim bendovima.

Jedan od njih je bend Helios, preteča 4 Hombresa & Floweryja iz koje su došli Iva, Darko i Mersad. Njihov glazbeni stil temelji se na glazbi blues ikona B.B. Kinga, Muddyja Watersa, Garyja Moorea te drugih velikana, a prije singla “Moj blues” publici su se predstavili singlom “Kad te sanjam”.

Music-box.hr

PREMIJERA: 4 Hombres & Flowery vraćaju se korijenima bluesa s pjesmom “Kad te sanjam”