Borna Ćorić u vezi s 13 godinom starijom srpskom folk pjevačicom

Srpska pjevačica Kaja Ostojić (39) već neko vrijeme je u vezi s našim tenisačem Bornom Ćorićem (26), saznaje Kurir koji donosi i njihove zajedničke paparazzo fotografije.

Prema pisanju Kurira upoznali su se prije nekoliko mjeseci preko zajedničkog prijatelja i vrlo brzo između njih je zaiskrilo.

U početku Kaja, tvrdi izvor, nije htjela prihvatiti Ćorićevo udvaranje jer je znatno mlađi od nje, čak 13 godina, ali ju je Borna naposljetku uspio osvojiti.

Službeno su se počeli viđati prije nekoliko tjedana, a može ih se vidjeti i u Zagrebu i u Beogradu.

U četvrtak navečer snimljeni su u jednom beogradskom restoranu gdje je pjevao Ljuba Aličić. Kaja je sjedila pokraj Borne i bilo je očigledno da između njih ima nešto više od prijateljstva. Jedno drugom su pričali na uho i došaptavali se, neprestano se gledali i smijali.

Kurir doznaje kako je Borna stigao avionom u Beograd, a nakon izlaska iz Kajinog stana otišli su prvo u teretanu, pa onda u provod.

Kaja je Bornu odvela u teretanu gdje radi njen prijatelj Nikola Anđelić, koji je, navodno s njenim kumom Duškom Banjcem u svibnju 2022. osuđen zbog posredovanja u prostituciji.

Pjevačica iza sebe ima tri propala braka i jedno dijete, a nedavno je prekinula zaruke s nogometašem Mateom Pavlovićem.

Borna je tajanstven kad je u pitanju njegov ljubavni život. Poznata je tek njegova veza sa sportskom novinarkom i bivšom kraljicom Dalmacije, Valentinom Miletić, a povezivalo ga se i s Kristinom Bralo, bivšom djevojkom Davora Šukera.

Ćorić inače slovi za jednog od najpoželjnijih hrvatskih mlađih neženja, piše Slobodna Dalmacija.

Poslovno trgovački centar Metropolis Livno