Boška Ćavar: Komšić je toliko zla nanio i još nije saznao gdje su moj rodni Široki Brijeg i Grude

U emisiji emitiranoj na YouTube kanalu Podcast Bura, gošća je bila Boška Ćavar, novoizabrana vijećnica Naše stranke u Gradskom vijeću u Mostaru, piše ‘Avaz’.

Govoreći o političkim preslagivanjima u podcastu Bura, vijećnica Ćavar se dotakla i epiteta koji joj se proteklih dana prišiva a to je da je “Komšićka”, odnosno da podržava politiku Željka Komšića, člana Predsjedništva BiH i predsjednika DF-a. – Nešto što ja psihički ne mogu podnijeti, tako me to jučer potreslo do dna. Zašto bih ja bila Komšićka?

Ja ne znam šta sam ja loše uradila u ovom gradu, u ovoj politici kojom sam se počela baviti, da bi me netko usporedio sa Željkom Komšićem. Zna se tko je Željko Komšić, šta je on uradio i koliko je zla nanio.

On nije nanio zla samo Hrvatima, on je nanio zlo cijeloj državi jer u tri mandata, ako ništa nije uradio, ako nikada nije saznao gdje su Grude ili gdje je Široki Brijeg zna se da su to ogromni gubici i za taj narod i za njega osobno i za nas ovdje. Moje rodno mjesto je Široki Brijeg i ja gore idem i ja sam se rodila kao Hrvatica – kazala je Ćavar.

www.vecernji.ba

Komentari

Be the first to comment

Leave a Reply