CAC BiH Tomislavgrad 2017

psi

Kinološka udruga „Tomislav“ iz Tomislavgrada, u suradnji s Kinološkim savezom Herceg-bosne, organizira državnu izložbu pasa svih pasmina. CAC BiH Tomislavgrad 2017. održat će se 21.05.2017. s početkom u 10.00 sati na pomoćnom igralištu HNK Tomislav. Nakon izuzetno uspješne prošlogodišnje organizacije izložbe pasa, ove godine izložba će biti proširena i s još dvije specijalne izložbe za pasmine tornjak i rottweiler.
Zavidan nivo organizacije potvrđujei činjenica da su se organizatori potrudili i angažirali renomirana imena sudaca koji sude diljem Europe i svi dolaze ispred Hrvatskog kinološkog saveza
Na izložbi se očekuje velik odaziv izlagača iz cijele BiH i Hrvatske te posjetitelja koji će moći vidjeti više od 50 različitih pasmina pasa.

2

Posjetitelji će pri izložbi, pored velikog broja pasa, u pauzi moći uživati i u zabavnom dijelu programa gdje će nastupati Tomislavgradske mažoretkinje, klapa Sveti Jeronim iz Šujice i dr.
Također, na izložbi sa svojim programom sudjelovat će i Udruga za zaštitu, spašavanje i zbrinjavanje životinja HBŽ „O“ koja će prikupljati hranu za napuštene i nezbrinute životinje o kojima svakodnevno brine, a za naše najmlađe,edukatorice će održati edukativno-zabavne radionice pri kojima će,na zabavan i kreativan način, imati priliku učiti o sigurnosti u blizini pasa, potrebama pasa i odgovornom vlasništvu te dobiti prigodne poklone.
Svi oni koji bi htjeli izlagati svoje pse, a nisu se još prijavili, mogu to učiniti do 15. 05. 2017. do kada su i otvorene prijave, a sve ostale zainteresirane za ovaj događaj pozivamo da dođu, uživaju u pripremljenom programu i druženju.