Ćiro: Nije sve izgubljeno, BiH može vidjeti europsko prvenstvo

Bivši izbornik reprezentacije Bosne i Hercegovine Miroslav Ćiro Blažević, je komentirao za N1 kvalifikacije nogometne reprezentacije BiH za EURO 2020. godine. Iako nije želio previše kritički govoriti o Robertu Prosinečkom, priznao je kako postoji dosta toga što ne funkcionira u reprezentaciji Bosne i Hercegovine.

Ipak više od toga, tvrdi kako Bosna i Hercegovina nije imala sreće, te vjeruje da će Zmajevi ipak vidjeti europsko prvenstvo nakon play-offa Lige Nacija. “Bilo je puno nesreće, to se mora priznati. Ja cijenim i poštujem Prosinečkog i žao mi je što nije krenulo onako kako je on želio”, izjavio je Ćiro Blažević.

“Gledao sam sve utakmice, i samo mogu reći da BiH ima jedan koncentrat talenta u svojoj ekipi i nije sve izgubljeno. Postoji druga mogućnost koja bi im mogla to osigurati. Treba se samo koncentrirati i brzo zaboraviti ovo razdoblje”, poručio je bivši izbornik BiH.

Podsjetimo, reprezentacija BiH je u okviru grupe J kvalifikacija za EURO 2020 završila na četvrtom mjestu s 13 osvojenih bodova. Iz ove grupe na EP idu Italija koja je u 10 utakmica imala maksimalan učinak i Finska s 18 bodova. Treća je bila Grčka s 14 osvojenih bodova u kvalifikacijama. Večernji list

Komentari

Be the first to comment

Leave a Reply