ČITATELJICA: Članstvo u biračkim odborima kao priprema za izbornu krađu u Livnu

NASTAVAK MANIPULATIVNE TRGOVINE: Članstvo u biračkim odborima kao priprema za izbornu krađu

Svi izborni procesi u BiH dosad su uglavnom bili kontaminirani neregularnostima, ali kako vrijeme ide, dojam je da se njihovo prisustvo samo povećava.

Središnje izborno povjerenstvo (SIP) BiH je 18.09.2020. godine na web stranici www.izbori objavila preliminarne kandidacijske liste i kandidate za Lokalne izbore 2020. godine.

Na prvi pogled ništa čudno, ali ako malo bolje pogledamo tako se u borbi za Gradskom vijeće Grada Livna bori i “Čapljinska neovisna lista – Čapljina u srcu” sa kandidatom Stipom Perkovićem.

Čapljinska neovisna stranka – Čapljina u srcu: Stipe Perković

Iako bismo voljeli vjerovati da njihov kandidat ima namjeru da se bori za poziciju vijećnika u Gradskom vijeću Grada Livna, no činjenice ukazuju da se radi o čistoj manipulaciji biračkog tijela i vjerojatno je ipak riječ o trgovini mjestima u biračkim odborima kao priprema za izbornu krađu jer “Vuk dlaku mijenja, ali ćud nikad”.

Stipe Perković, inače je član novoosnovanog Gradskog odbora Hrvatske republikanske stranke (HRS Livno) čiji je predsjednik aktualni ministar poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva Ivica Brešić dojučerašnji predsjednik županijskog odbora HDZ-a BiH HBŽ.

Dražena

LOKALNI IZBORI | Tko želi uzeti vlast u Livnu

 

Komentari

Be the first to comment

Leave a Reply