Cure iz Srbije zapele su sinoć u moru navijača u Dubrovniku, nastala je priča za pamćenje

NA ULICAMA Dubrovnika tijekom proslave ulaska Hrvatske u finale Svjetskog prvenstva našle su se četiri djevojke z Srbije, koje su na Jadran stigle u automobilu s beogradskim tablicama. No ovo nije priča koju bi mnogi očekivali, o groznim Hrvatima koji su ih napali, već mnogo ljepša anegdota koju vrijedi ispričati.

Miona Badžević Anđelković, Marina Tašković, Sonja Pavlica i Aleksandra Duende četiri su prijateljice, od kojih su dvije DJ-ice koje nastupaju u Dubrovniku. U automobilu s beogradskim tablicama zapele su usred gužve i slavlja, a pokazalo se da među tisućama ljudi postoji samo jedna budala kojoj je zasmetalo njihovo prisustvo.

“Samo nam je jedan kreten nešto ružno dobacivao i pokazao srednji prst. Ovi ostali su svi bili u fazonu “jao, divno što ste iz Beograda”, ispričale su djevojke za Telegraf.

Osim tog jednog incidenta, ostatak večeri bio je gotovo nestvaran. Jedna Hrvatica im nije naplatila večeru za osam osoba nakon što je Hrvatska pobijedila.

“Dvojica na motoru su nam prišla i vozila pored nas sve vrijeme. Rekli su ‘djevojke, nemojte se bojati, mi nećemo dati da vas netko dira”, opisale su.

https://www.index.hr