“Da je studirala, vidio bih je! Ja sam potpisivao indekse svim studentima…”

“Kod nas je bila tri, četiri tjedna! Za to vrijeme je bila „gost promatrač“! To se ne može računati kao školovanje…”

Ugledni doktor, akademik Asim Kurjak gostovao je sinoć na Face TV-u. Odgovarajući na pitanje Senada Hadžifejzovića doktor Kurjak je, između ostalog, govorio i o diplomi Sebije Izetbegović, direktorice KCUS-a i supruge Bakira Izetbegovića, iznoseći do sada nepoznate detalje.

Naime, direktorica Izetbegović godinama u javnosti nastoji ostaviti dojam eksperta i profesora te da je znanje legalno stjecala na Sveučilištu u Zagrebu i uz mentorstvo svjetski poznatog ginekolaga i predavača na mnogim sveučilištima, doktora Kurjaka.

– Znao bih da je bila na postdiplomskom ili na specijalizaciji u Zagrebu! Ja sam bio voditelj i potpisivao sam indekse svim studentima! Nikada nije bila registrirana na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu! Kod nas je bila tri, četiri tjedna! Za to vrijeme je bila „gost promatrač“! To se ne može računati kao školovanje! Nakon tog boravka je otišla u Tursku – rekao je, između ostalog, Kurjak.

U nastavku pogledajte dio intervjua koji je akademik Kurjak dao Senadu Hadžifejzoviću, a u kojem govori i o školovanju Sebije Izetbegović.

Dnevnik.ba