DA LI JE NA POMOLU VELIKI SKANDAL SA GLADNIM DJEČAKOM ALENOM? Njegova mama…

Druga strana priče?

alen

Čitavu regiju dirnula je priča o gladnom dječaku Alenu. Međutim, na pojedinim Facebook grupama pojavile su se i informacije da priča i nije sasvim istinita, posebno kada je riječ o težini kancerozne bolesti koju majka ima (iz nalaza koji su objavljeni možemo razumjeti da je u pitanju kancer jajnika u 1. stadiju) i odnosima unutar familije, piše “Doznajemo“.

Humanitarka Azra Velagić Macić napisala je ovo: “Dijete koje gladuje ne traži bicikl i neke gluposti. Ova obitelj je poznata, posebno njihova majka, koja godinama želi imati koristi na nepristojan način i neistine. Ima puno loših stvari o ovoj obitelji. Obratila se udruzi da se bavim za pomoć. Kad sam je tražila, počela je vrijeđati, proklinjati i zaklinjati se. Nema takvog jezika, niti jedne pristojne žene. ”

… Svaka humanitarna udruga koja je pomogla ovoj obitelji i s kojom je imala kontakt brzo je shvatila tko je ona i zato ga nitko ne želi pomoći. Stariji sin navodno je jakna, on odbija poslove koje nudi, a izvrsno je za njega da pošalje novac iz kojeg će biti potrošen – rekla je više.

Portal “Doznajemo“. (vidi dolje), što je osobito zanimljiv dio u kojem građanin tvrdi da je majka devetogodišnjaka prije dvije godine u drugoj humanitarnoj žalbi dobila štednjak na drvo, a potom tvrdila da nema muža (a sada ona kaže da je njegov muž nedavno umro, op.prir.). U nastavku možete vidjeti i videoisječak koji se odnosi na ono što građani spominju …

1