Dalić bio u dvojbi pa odlučio: S ovih 11 igrača napast će Ruse

Najveći problem izborniku Zlatku Daliću predstavlja umor igrača, što se vidjelo već i protiv Danske, a sigurno nam na ruku ne ide ni što smo u osmini finala igrali 120 minuta.

Hrvatska u subotu od 20 sati u Sočiju protiv domaćina Rusije lovi polufinale Svjetskog prvenstva. Najveći problem izborniku Zlatku Daliću predstavlja umor igrača, što se vidjelo već i protiv Danske, a sigurno im na ruku ne ide ni što su u osmini finala igrali 120 minuta.

Nakon Danske, probleme s ozljedama imali su Ivan Strinić i Mateo Kovačić. No Strinić je već jučer normalno trenirao i opet će zauzeti mjesto na lijevoj strani obrane. Kovačić teško da će biti spreman za utakmicu, no čini se da nije ni u Dalićevim kombinacijama za prvih 11 za Ruse.

Jedina Dalićeva dvojba bila je Marcelo Brozović ili Milan Badelj, a prednost će dobiti veznjak Intera koji je počeo utakmice protiv Argentine i Danske. Protiv Rusa u Sočiju će na teren tako ovih 11: Subašić – Vrsaljko, Lovren, Vida, Strinić – Brozović – Perišić, Rakitić, Modrić, Rebić – Mandžukić.

www.vecernji.ba