DALIĆ O SVOM ‘STRUČNOM I EMOTIVNOM VRHUNCU’: ‘Donose mi slike, potpisujem se, to je razlog zašto sam sa 15 otišao iz Livna’

Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije napisao je svoje dojmove sa Fifine gala večeri
Za izbornika hrvatske nogometne reprezentacije, Zlatka Dalića, 2018. je svakako bila najbolja godina u njegovoj profesionalnoj karijeru u sportu. Prvo je uspješno plasirao Hrvatsku na Mundijal u Rusiji, a onda je tamo napravio pravo čudo i sa Vatrenima došao do finala u Moskvi.

U tekstu koji je napisao za SN, izbornik je sa javnošću podijelio svoje dojmove tijekom Fifine Gala večeri, gdje je Luka Modrić postao dobitnik nagrade The Best.

‘Vode me van, gdje me čeka vozač i najnoviji Jaguar’
“Ranije sam morao tražiti po papirima ili kartonima svoje ime. Vode me van, gdje me čeka vozač i najnoviji Jaguar”, napisao je Dalić.

“Dobivam program, vode me u hotel Marriott Park Lane, u njemu su svi, kompletna svita svjetske nogometne elite. Sav taj tretman opet mi postavi upitnik: Pa je li to moguće? Moguće je, a kad si tamo, moraš tako i nastupiti”, nastavio je.

‘Hvale me, svi mi redom govore da su navijali za nas’
“Donose mi moje slike, potpisujem se, to je vrh nogometa, razlog zbog kojeg sam sa 15 godina otišao iz Livna i borio se”, piše izbornik.

“Pred hotelom se okupilo nas 200-tinjak izbornika i trenera, svi dolaze k meni pozdraviti se. Ljudi iz Mozambika, Maldiva… malih država, čestitaju, hvale me, redom govore da su navijali za nas”, zaključio je Dalić.

https://net.hr