Dalić: Ovo mi je najveća pobjeda karijere, a mi nećemo ništa birati

Da, ovo je najveća pobjeda u mojoj karijeri. Čestitke svim dečkima, odradili su sjajnu utakmicu, odradili sve ono što smo dogovorili. U svakom smo segmentu bili bolji od Argentine, stvarno još jednom čestitam svojim igračima – započeo je nakon velike pobjede Hrvatske protiv Argentine 3:0 izbornik Zlatko Dalić, pa nastavio: – Brozović je od svih zadnjih veznih koje imam na raspolaganju najbrži i najživlji, svoj je posao odradio sjajno.

Ali, i kao svi drugi igrači. Svi su bili kompaktni, već smo u prvom poluvremenu imali tri zicera, ali nismo zabili. Rekao sam igračima na poluvremenu da samo nastave tako, a gol će već doći. Kada igramo ovako, onda nema straha za rezultat. Rebić je bio malo nervozan.

– Bio je malo preagresivan, no takav stav povuče momčad. Taj naš presing je urodio plodom. – Sada moramo biti sretni, hvala Bogu na ovoj pobjedu. Prošli smo u drugi krug nakon dvije utakmice, to je bio naš cilj. Ali, moramo i dalje biti mirni, ponizni i dostojanstveni, samo tako možemo još i više.

– Ja sam stalno pozitivan i optimist. Treba samo vjerovati i onda će doći rezultat. Najvažnije je da su dečki to prihvatili. No moramo ostati mirni, dostojanstveni. Ako budemo ovakvi kao danas, i da svi živimo za ekipu, možemo jako daleko.

Samo da nas ne prebaci. – Ova ekipa vrijedi, dobili smo još jedan zamašnjak, no trebamo biti samo čvrsto na zemlji. Hrvatska je na dobrom putu da bude prva u skupini. – Mi nećemo ništa birati, idemo po prvo mjesto u skupini.

www.vecernji.ba