DANI ZA ŽIVOT U LIVNU

dani

‘Život je život – brani ga.’, riječi su iz dobro poznate pjesme svete Majke Terezije. Svjedoci smo činjenice kako je upravo ljudski život, najveća i neprocjenjiva vrijednost, najviše ugrožen i napadan, a posebice onda dok je čovjek najosjetljiviji, a to je u majčinoj utrobi.
No to nije kraj. Svjesni vlastite kršćanske i moralne odgovornosti, kao članovi Udruge Mlado Sunce, odlučili smo organizirati jedinstvene Dane za život, koji će trajati 40 dana.
Naše aktivnosti se se sastojati od svakodnevnih bdijenja ispred Sveučilišne kliničke bolnice Mostar, kao i od druženja u Vašim gradovima, a raspored možete vidjeti na ovom plakatu. Počinjemo 25. rujna 2017. godine.
Računamo i na tvoju podršku, brate i sestro! Ali još više računaju na tebe svi ti životi koji mogu biti spašeni, kao i dragi Bog! Trebamo baš tebe, brate i sestro! Trebamo tvoju molitvu i zagovor! Trebamo tvoj dolazak na bdijenje! Trebamo Vašu hrabrost! Dobro nam došli!

Bog je savršena Ljubav i Mudrost! Ako je On odlučio stvoriti ljudsko biće, tko smo mi da uopće dovodimo u pitanje nečije rođenje, kao i Božji plan s njim ili njom na ovom svijetu?
Jer, ako malo bolje razmislimo, gdje bi mi bili danas, da nas naši roditelji nisu odlučili roditi i voljeti?

Ako nas želite podržati u svom gradu LIVNU možete se prijaviti i na broj telefona 00387 63/669-077

Vidimo se 21. listopada 2017. na Trgu kralja Tomislava od 09 do 14 sati

 

http://www.rastimougospodinu.com