Danijela je prije Graše bila u tajnom braku s poznatim hrvatskim pjevačem, skrivali su ga čak tri godine

Danijela Martinović i Petar Grašo zajedno su proveli više od 20 godina i bili su jedan od omiljenih hrvatskih parova, pa nije ni čudno što je vijest o njihovu iznenadnom prekidu mnoge šokirala.

Par ne živi zajedno već nekoliko mjeseci, što je za Dnevnik.hr potvrdila i Petrova voditeljica komunikacija Martina Podgorski, dok se oni sami zasad nisu oglasili o propaloj ljubavi.

A osim s Petrom iza Danijele je i propala ljubav s pjevačem Markom Perkovićem Thompsonom, s kojim je čak bila i vjenčana, točnije tri godine proveli su u tajnom braku. Bivši supružnici vjenčali su se 1995. godine u crkvi sv. Dominika kod Pazara u Splitu.

No tri godine kasnije došlo je do razvoda, a njihov je brak i crkveno poništen. Točnije, Međubiskupijski crkveni sud u Splitu proglasio je nevaljanost njihova braka.

Nakon razvoda od Danijele Marko se vjenčao sa suprugom Sandrom kod matičara i dobio dvoje djece, a kao vjerniku velika mu je želja bila vjenčati se ponovno u crkvi. Zbog toga je podnio zahtjev za crkveni razvod, koji im je odobren tek nakon trogodišnjeg procesa.

“Samo ročište izgledalo je kao obična brakorazvodna parnica, s tom razlikom da se nije održavalo u sudnici, nego u crkvi. I Marko i ja došli smo sa svojim svjedocima, koji su svjedočili u korist, odnosno na štetu mene kao žene. Ispostavilo se da svog supruga nisam tukla, da nije istina da svjesno nisam željela djecu, kao i da nisam imala nikakvu tešku bolest koju sam zatajila pri stupanju u brak. Ljudi su na osnovi svega toga zaključili da nema razloga za poništenje našeg braka, ostavljajući nam pravo na žalbu. Nije tajna da volim Petra Grašu. Cijelim svojim bićem stojim iza te ljubavi. Smatram da je to najvažnije. Za sve drugo bit će vremena”, izjavila je svojevremeno Danijela, koja je u međuvremenu bila započela vezu s Petrom.

Danijela i Petar slovili su kao jedan od omiljenih i najstabilnijih parova na domaćoj sceni, a zajedno su proveli više od 24 godine. Detalje iz privatnog života nikada nisu voljeli previše otkrivati javnosti, o svojoj su ljubavi govorili u rijetkim prilikama, baš kao što su se rijetko zajedno pojavljivali u javnosti.

Njihova ljubavna priča počela je prije više od 24 godine, a upoznali su se kada su im pjevačke karijere bile na vrhuncu te ostali zajedno sve donedavno.

Njihov prvi susret dogodio se na Dori u Opatiji 1995. godine, a dvije godine kasnije počela je njihova ljubavna veza.

Pred oltar se nikada nisu odlučili otići i izgovoriti jedno drugome sudbonosno DA, no uvijek su djelovali kao skladan i zaljubljen par, koji je u nekim prilikama i surađivao. Nekoliko su puta izjavili kako njihovoj vezi nije potreban brak da bi ostali jedno pored drugoga.