Davor Šuker je bio lud za njom, zaprosio ju je…

Tri godine trajala je veza Ane Obregon i Davora Šukera. Španjolska voditeljica i glumica očarala je tadašnjeg igrača Real Madrida, a problem nije bio što je ona bila 12 godina starija.

Zbog nje je ostavio odvjetnicu Juliju Falcon, koja je izjavila kako joj je slomio srce te se dugo oporavljala od prekida. Ana i Davor bili su ludo zaljubljeni, ali ona nije htjela pred oltar i nije željela s njim u Englesku, gdje je on dobio angažman u Aston Villi.

Zaljubljeni Šuker ju je i zaprosio, no sve se pretvorilo u kaos jer je on htio biti romantičan.

“Jadni Davor je stavio prsten u čašu vina, pa kako sam to mogla pretpostaviti? Večerali smo u poznatom restoranu Txistu, pila sam vino i na kraju se skoro ugušila. Skoro smo zvali i hitnu jer mi je prsten zapao u grlu”, izjavila je Ana prije nekoliko godina.

No, unatoč prekidu ostali su u dobrim odnosima. Tako je ona bivšem Vatrenom čestitala rođendan na svom Instagramu, a on je o njoj rekao:

“S Anom sam ostao prijatelj i često se čujemo pa i vidimo. Sada čak razmišljamo da zajedno u Hrvatskoj lansiramo neke njene sapunice koje su iznimno popularne u Španjolskoj, a vidim da taj žanr ide i u nas”, izjavio je za Sportske novosti.

Nakon prekida s Davorom, Ana je nastavila karijeru novinarke i voditeljice tabloidnih emisija, a očito je jako voljela nogometaše jer su je u jednom trenutku povezivali i s Davidom Beckhamom. Bijesna Victoria Beckham navodno ju je nazvala “gerijatrijskom Barbie”, no i ona i nogometaš demantirali su bilo kakvu povezanost.

Obregon se našla u problemima kad je navodno od bivšeg dečka tražila da angažira madridsku kriminalnu grupu los Miami kako bi izveli napad na muškarca koji ju je ucjenjivao.

Voditeljica je surađivala s Jeffreyjem Epsteinom, američkim milijarderom koji se u bio u zatvorskoj ćeliji jer je bio optužen za stvaranje i vođenje pedofilskog lanca i podvođenja maloljetnica.

Ona mu je bila klijentica u konzultantskog tvrtki koju je angažirala kako bi vratila milijune koje je njezin otac izgubio zbog loših investicija.

Atraktivna Ana fotografirala se za Playboy sa 62 godine, a u posljednje vrijeme prolazi kroz najteže razdoblje. Naime, njezin 27-godišnji sin Alex Lequio obolio je od raka te se liječi i u SAD-u.

“Sve je stvar stava i to će razumjeti svatko tko se nađe u mojoj situaciji. Ljudi različito reagiraju kada ih pritisnu problemi. Imam podršku obitelji i prijatelja, a moja majka je nevjerojatna žena. Ako je ikad vidite da je loše raspoložena javite mi jer i ja želim vidjeti kako to izgleda”, rekao je njezin sin.