Deset znakova da muškarac ne želi ozbiljnu vezu i da te samo iskorištava

Upoznala si dečka koji te je potpuno osvojio i nesvjesno počela si da se zaljubljuješ. Međutim, primjetila si da njegovo ponašanje ne zadovoljala tvoje potrebe, odnosno, da je dosta nezaineteresovan i hladan.

dečko

Međutim, ubjeđuješ sebe da ne treba odustati, jer si se zaljubila ili ubijedila sebe da je on baš taj što ti treba, piše “Cosmopolitan“.
Ovo su jasni znakovi da tvoj partner ne želi ozbiljnu vezu s tobom:

Ako ti šalje poruke samo poslije ponoći

Kad sumiraš vaša dopisivanja shvaćaš da ste minimum 10 puta razmjenjivali poruke u kasnim satima prije spavanja. Tijekom dana njega nema, za jutro da ne govorimo, ali zato je itekako raspoložen za dopisivanje prije nego što utone u san.

Da li si se zapitala da to možda čini jer je već dobio što je htio i samo tu treba mala razonoda prije spavanja. Dečko kome je stalo pisaće u svako doba dana: kada se vratiš s treninga, posla … a ne samo kada mu treba noćno opuštanje.

Ako ti pokvari planove

Ukoliko ne može isprati najobičnije planove za izlazak, kako misliš da će u budućnosti ispuniti neke važnije i bitnije događaje. Ovim dokazuje da ne poštuje tvoje vrijeme i želje.

Ako nema vremena za tebe na početku veze

Ukoliko je nekome stalo do nekoga ili nečega, uvijek će odvojiti bar malo svog vremena bez izgovora “U gužvi sam, ne mogu”. Svi izgovori vode su očit znak da mu nisi prioritet i sumnjamo da ćeš ikada i biti.

Ako izbjegava da upozna ljude s kojima si bliska

Tvoj dečko nema potrebe da upozna tvoje društvo i bliske ljude? Hajde, možeš i sama da zaključiš! Ako si mu bitna, biće mu sve bitno vezama za tebe: prijatelji, obitelj, ljubimac, interesovanja, hobiji …

Ako nema naviku da te pozove nekada samo da neobavezno pričati

Poziv, poruka za dobro jutro, neobavezno ćaskanje … samo su neki od pokazatelja da je njemu stalo do tebe i u danima kada niste fizički zajedno.

Ako nikada poslije seksa nema potrebu da ostane i prespava

Imali ste seks? Sjajno! Međutim, primjećuješ da on svaki put negdje žuri. Nema vremena za maženje, razgovor ili jednostavno lješkarenje u krevetu.

Ako mu predložiš da prespava, slijedi odmah odgovor: “Mogu lijepo se naspavati samo u svom krevetu”. Gluposti! Ne želi se veže, želi običan seks i ritualom napuštanja stana nakon odnosa želi suptilno pokazati da zapravo ne želi ništa više od toga.

Ako nema vremena i želje da te sasluša kada si lošeg raspoloženja

Ukoliko nisi ekstra raspoložena (pogotovo za seks), nema vremena ni da se vidite. Ne može slušati tvoje probleme, negodovanja, a pogotovo voditi ozbiljne razgovore. Hmmm, žao nam je da ti ponovo kažemo, ali to vjerojatno nikad neće ni promijeniti.

Ako ne primjećuje sitnice

Dečko kome je stalo primjetiće svaku sitnicu, tj trudit će se primjeti sve što ti je bitno. Ne pristaj ni na što manje! Baš kao što si ti zapazila sitnice vezano za njega i ne radiš nešto što njemu ne prija jer ti je stalo, isto valjda i očekuješ od njega.

Ako nikad nisi upoznala njegove prijatelje

Viđate se već neko vrijeme, uglavnom u četiri zida ili u nekim ne tako prometnim kafićima i do sada nikad nisi čula ili vidjela nijednog njegovog druga sigurno si se zapitala “Da li on uopće ima prijatelje?”. Naravno da ih ima, ali ti ih nećeš upoznati jer im nije pričao tebi. Bar ne kao o djevojci …

Ako ne znaš ništa o njegovoj prošlosti

U pravoj ljubavi nema mjesta za laži ili potrebe da bilo šta krijete. Naravno, ne treba otkrivati ​​sve detalje iz prošlosti, ali ukoliko je sve to zaista ostalo u prošlosti nema potrebe krije baš sve i najbanalnije stvari.