Detalji ubojstva u Sarajevu: Usmrtio ženu koja ga ja napustila, specijalci spasili dijete (4)

E.M. je, kako se neslužbeno doznaje, napustila A.B. i odselila se iz njegovog stana te živijela u stanu u ulici Bosanska gdje je i usmrtio

U sarajevskom naselju Hrasno večeras je bilo opsadno stanje. Specijalna policija MUP-a SŽ blokirala je dio naselja jer se u jednom od stanova u ulici Aleja lipa skrivao ubojica A.B. (1989) koji je ranije tijekom dana usmrtio svoju partnericu E.M. (1992) čije je tijelo pronađeno danas u naselju Alipašino Polje.

Kako N1 neslužbeno doznaje, E.M. je napustila A.B. i odselila se iz njegovog stana te živijela u stanu u ulici Bosanska gdje je i usmrtio. Imali su četverogodišnjeg sina koji je otišao s njom.

Nakon što je usmrtio, sina je, prema neslužbenim informacijama, poveo sa sobom u stan u ulici Aleja lipa. Nakon što su ga policijski službenici MUP-a SŽ locirali, trajali su pregovori kako bi spasili dijete. Pregovori su trajali duže, ali su završili uhićenjem osumničenog u 20:10 sati.

Dijete je spašeno i dobrog je zdravstvenog stanja.

Motiv ubojstva nije poznat. Detaljnije informacije bit će priopćene ujutro.

Naime, policijski službenici su u stanu, u ulici Bosanska, pronašli beživotno tijelo E. M. (1992). Liječnik Zavoda za hitnu medicinsku pomoć je utvrdio smrt u 15:00 sati.

Muškarac se skrivao na teritoriji općine Novo Sarajevo.

– Utvrđeno je da je smrt nastupila nasilnim putem. Zbog osnova sumnje da je izvršio kazneno djelo Ubojstvo u 20.10 sati, u ulici Aleja Lipa, na području općine Novo Sarajevo, slobode je lišen A.B. (1989). Pod nadzorom tužitelja Županijskog tužilteljstva SŽ, policijski službenici Uprave policije MUP-a SŽ poduzimaju sve mjere i radnje iz svoje nadležnosti u cilju dokumentiranja ovog kaznenmog djela – naveli su iz MUP-a SŽ.

Kako saznaje Avaz, on je ubio ženu iz pištolja.

Večernji.ba