Dijete (3) se utopilo u bačvi

Još se ne zna kako je nesretno dijete završilo u bačvi. Susjedi kažu kako se u njoj deponirala voda iz mašine za pranje rublja. Pokušali su ga spasiti ali bilo je prekasno

U Lončarevom naselju u Međimurju još uvijek vladaju šok i nevjerica nakon tragične smrti trogodišnjeg djeteta. Dijete se utopilo u nedjelju oko 15 sati, a kasnije se doznalo da se dijete utopilo u bačvi punoj vode koja se nalazila u dvorištu.

Jedan od susjeda, Josip Balog, ispričao je detalje.

– Djeca su jedva čekala da malo izađu van, bilo je lijepo vrijeme i sunce, nema ni prometa. Kako se dogodilo da je to dijete došlo do te bačve gdje se deponirala voda iz veš mašine i da je tako upao unutra, samo Bog zna, jer tamo nikoga nije bilo. Da je bilo nekoga, spasili bi ga. Roditelji su ga počeli tražiti, pa je među njima izbila panika, vikali su ‘Gdje je?!’, a kako nije veliko naselje, pronašli su ga, ali mu više nije bilo spasa. Pao je u bačvu i nije se mogao izvući – ispričao je Balog.

Policija nije objavila detalje ove velike tragedije, osim što su potvrdili da je nesretno dijete izgubilo život utapanjem.