Dječak (9) mislio da u dvorištu ima plišanu igračku, a onda se neugodno iznenadio

Takve zmije, baš poput i one na koju je naletio Angelo, mogu narasti do 1,6 metara, a inače se smatraju najvećim otrovnicama u Sjevernoj Americi

Dječak (9) iz Floride zaprepastio se kada je u dvorištu svoje bake, u Wekiwi Springsu, tražio guštere, no umjesto toga naletio je na ogromnu živu zmiju. Nakon što se neko vrijeme igrao u dvorištu, u staji iza jedne kante pronašao je zmiju, no kada se nije micala, Angelo Owens mislio je kako se radi o plišanoj igrački.

– Bila je skroz iza i nije se micala. Izgledala je kao će se pomaknuti, ali nije. Prvo sam je htio dotaknuti jer sam mislio da je plišana igračka, ali je onda isplazila jezik – ispričao je Angelo za Fox 35 Orlando. Međutim, nije se radilo o bilokakvoj zmiji, već o dijamantnoj čegrtuši, zmiji otrovnici koja je inače nastanjena na području Floride.

@hebewiththenews

Takve zmije, baš poput i one na koju je naletio Angelo, mogu narasti do 1,6 metara, a inače se smatraju najvećim otrovnicama u Sjevernoj Americi. Nakon što je Angelo ispričao obitelji što je vidio, njegova baka odmah je nazvala službe kako bi zmiju i maknuli, a cijelu situaciju spasio je lokalni lovac Bob Cross.

– Ne znam kako im je ušla u dvorište. Imaju drvenu ogradu koja ide skoro do tla, izgleda da je prošla ispod ograde kako bi ušla – kazao je.

Večernji.ba