Dječak vrištao svaki put kada se vozio, a onda je majka otkrila što ima u sjedalici

Dvogodišnji Max mrzio se voziti u automobilu, a njegova majka mislila je da je to zbog mučnine od vožnje

max

Majka dvogodišnjeg dječaka po imenu Max godinu i pol dana borila se s mučninom koju je imao tijekom vožnje njezin sin da više nije znala što bi učinila.

Svaki put kada bi ga stavila u autosjedalicu, dječak bi doživljavao napade bijesa, neumorno bi plakao i vrištao cijelo vrijeme dok je sjedio. No, onda je Nichola Griffiths otkrila kako njezin sin uopće nema problema s mučninom zbog vožnje u automobilu kako je ona cijelo vrijeme mislila nego se problem skrivao u autosjedalici u kojoj se dvogodišnjak vozio. Majka je, naime, otkrila šiljak u sjedalici koji se skrivao ispod platna, a malenoga je cijelo vrijeme bockao u leđa.

Šiljak su otkrili jednom kada su dječaka u sjedalicu stavili bez majice pa mu je na leđima ostao crveni ožiljak. – Prvo smo pomislili kako ga je možda ubola pčela, no nigdje je nismo mogli pronaći u autu. Tražili smo po sjedalici i napipali šiljak koji je krivac za sve muke koje smo prošli svi u vožnji – rekla je 42-godišnja majka iz Farsleyja u britanskom West Yorkshireu.

Obitelj je odmah kontaktirala proizvođača autosjedalica, a oni su im poslali novu te se ispričali zbog šiljka koji se ondje našao zbog pogreške u proizvodnji. – Otkad smo promijenili autosjedalicu problem je jednostavno nestao i sada se obožava voziti – dodala je Nichola Griffiths.

www.vecernji.ba