Djevojčica prilazi crnogorskom specijalcu i nudi mu cvjetić, a njegova reakcija ju je RASPLAKALA!

djev

Koliko smo puta prisustvovali scenama građanskih protesta, često i nasilnih, a da se usred toga projavi svijetli zrak ljubavi i tolerancije kada pojedinci u svom tom kaosu, pokušavaju da izraze ljudskost i da pokažu čovječanstvu da nije sve u nama tamno i zlo?

Koliko smo puta vidjeli policiju sakrivenu iza oklopa da dobija cveće? To se rijetko dešava, ali pojedine fotografije iz svijeta svjedoče da je bilo slučajeva kada shvatimo da se ispod te krutosti, utreniranosti i uniforme ipak krije samo čovjek.

Međutim, to se ne bi reklo za ovog policajca koji osigurava  zgradu Skupštine Crne Gore tokom protesta majki u Podgorici, piše crnogorski portal “IN4S“.

Na snimci  se vidi kako policajcu prilazi djevojčica koja mu predaje cvjetić, ali specijalac odbija da ga uzme. Djevojčica je malo sačekala i kada je shvatila šta se dešava, otrčala je uplašena i uplakana.

Policajac pred Skupštinom se nije mrdnuo, nešto je promrmljao i samo hladno pogledao dijete.

Majke protestuju već 19 dana zbog stupanja na snagu Zakona o smanjenju doživotnih naknada majkama na osnovu rođenja troje i više djece sa 25 godina staža, odnosno 15 godina godina prijavljivanja na Zavodu za zapošljavanje Crne Gore, kojim su im naknade smanjene sa 336 na 264 eura, odnosno sa 192 na 144 eura.

(Blic.rs)