Djevojka Dinamovca objavila golišavu fotografiju i izazvala brojne reakcije

Sinjanka Anđela Šimac, djevojka Dinamovog nogometaša Lirima Kastratija, na Instagramu je ojavila fotografiju koja je u kratkom roku skupila više od 8000 lajkova i 200 komentara. Anđela i Lirim na odmoru su na Maldivima, a Anđela je pozirala u tangama, istaknuvši pozadinu u prvom planu.

– Oprostite zbog masnice na guzi. Nastala je jer sam jahala konja u preuskim trapericama, napisala je Anđela pokraj fotografije. Da je itekako ponosan na svoju djevoku pokazao je i sam Kastrati, koji je sinoć na Instagram Storyju objavio fotografiju na kojoj gola Anđela uživa u kupki.

– To je moja djevojka, napisao je ponosni nogometaš. Inače, za njihov odnos doznalo se sredinom siječnja kada se Sinjanka na Instagramu pohvalila kako društvo slavi rođendan njezina dečka.

Zabava nije bila u skladu s propisanim epidemiološkim mjerama jer je u zatvorenom prostoru bilo više od 15 uzvanika. Anđelu na Instagramu prati sjoro 80 tisuća pratitelja, a ona redovito objavljuje svoje fotografije u zavodljivom i golišavom izdanju.

Večernji.ba

Komentari

Be the first to comment

Leave a Reply