Dnevni list: Imamo sve dokaze, za svako slovo!

borjana

Borjana Krišto za Hrvatski medijski servis je kazala da njezina nevjesta nije predsjednica Udruge Hrvatska žena Livno, kao i da su pisanja medija “konstrukcija”.

Međutim, pozivajući se na staru narodnu izreku ‘Ako laže koza ne laže rog’, Dnevni list donosi dokaze i kaže da je svaka rečenica koju su objavili točna.

Krišto zapravo nije ni demantirala Dnevni list, nego Ministarstvo pravosuđa i uprave Hercegbosanske županije, tvrde iz te medijske kuće.

Upravo njihov registar udruga je dokaz da je Borjanina nevjesta godinama na čelu Hrvatske žene Livno.

Točnost ovih navoda može se provjeriti na slijedećem linku Ministarstvo-pravosuda-i-uprave sa stanjem 20.2.2016. Udruga građana “Hrvatska žena” Livno nalazi pod rednim brojem 138., donosi Dnevni list.

Nadalje, na sljedećem linku Raspodjela sredstava možete provjeriti koliko je tko dobio novca od Vijeća ministara, kao i da su sve župe i samostani aplicirali sami za sredstva, a jedino Župa Livno tvrdi da je to morala učiniti preko udruge Hrvatska žena Livno, piše Dnevni list.

I kao treću, a ne i najmanje važnu stavku Dnevni list donosi i treći link Dokumenti Vijeća ministara, na kojem se može vidjeti da je natječaj za novac Vijeća ministara bio aktualan prije godinu dana, kada je, kako možete provjeriti u registru s prvog linka nevjesta Borjane Krišto bila predsjednica Udruge “Hrvatska žena” Livno.

(Izvor: Dnevni list)