DogsTrust: Proglašeni pobjednici takmičenja za djecu u HB županiji

dog

Predstavništvo Fondacije “Dogs Trust” u BiH je u petak, 7. travnja godine u dvorištu Srednje strukovne škole “Silvije Strahimir Kranjčević” u Livnu upriličilo svečano proglašenje pobjednika natjecanja za djecu HB županije  pod nazivom “Moj pas, moja odgovornost” u okviru kojeg će školama biti dodijeljene vrijedne nagrade.

Djeca su imala zadatak pripremiti video uratke te putem njih na kreativan način pokazati znanje o sigurnosti sa psima, potrebama te odgovornom vlasništvu pasa, stečeno u sklopu edukativno zabavnih radionica koje Zaklada “Dogs Trust”, kroz partnerstvo s lokalnom Udrugom za zaštitu životinja “O” , u ovoj županiji  provodi već dvije godine.

Natjecanje je organizirano početkom 2017.godine u suradnji s Ministarstvom znanosti, prosvjete, kulture i sporta HB županije, uz čije odobrenje se radionice i provode.

1

Pobjednike su, uz dodjelu simboličnih plaketa, te prikazivanje tri pobjednička i kompilacije svih video uradaka, proglasili predstavnici Ministarstva, Udruge “O” i predstavništva Fondacije “Dogs Trust”. Ovom prilikom svim sudionicima i posjetiteljima podijeljeni su prigodni pokloni i edukativni materijali.

Pobjednici ovog natjecanja su prvo mjesto Osnovna škola “Fra Mije Čuića” Bukovica – Tomislavgrad, koja će dobiti opremu za multimedijalni kabinet.

Drugo mjesto, Osnovna škola “Glamoč”, Glamoč, koja će dobiti računalo sa zvučnicima i videokameru i treće mjesto Osnovna škola “Drvar”, Drvar, koja će dobiti računalo sa zvučnicima.

Avaz.ba