Đokovićeva majka u šoku nakon vijesti o samoubojstvu

Novinarka Dragana Tripić (58) pronađena je jutros mrtva u svom stanu u Beogradu, a prema neslužbenim informacijama srbijanskih medija, nesretna žena se objesila. Tripić je rođena u BiH, bila dugogodišnja suradnica TV Pink, radila je za listove Kurir i Alo, a u Beogradu je više od 20 godina živjela s kćerkom koja ju je pronašla.

Neslužbeno se doznaje i da je novinarka bila u depresiji zbog posla i kredita. A nakon ove tragične vijesti oglasila se i Dijana Đoković, majka prvog tenisača svijeta Novaka Đokovića. Đokovićeva majka i Dragana Tripić bile su prijateljice, ali se novinarka nikad nije žalila na svoje probleme. – Maloprije sam pročitala vijest i šokirala sam se.

Posljednjih godinu dana se nismo tako često čule, bile smo na nekoj prepisci posljednji put. Zaista nisam znala da je imala neki problem zbog kojeg bi učinili to što je napravila. Žao mi što ako je imala probleme što ih nije podijelila s nekim jer sam sigurna da bi joj netko pomogao – rekla je Dijana Đoković, prenosi Kurir te dodala: – Uvijek je bila radosna i vesela, spremna za šalu.

Bila je žena puna života. Nisam znala što ju je mučilo, to se nije moglo primijetiti na njoj. No, sada je kasno – rekla je Dijana Đoković i zaključila: – Nikada se nije žalila. Bila je presretna kada je postala baka, tada mi se pohvalila.

www.vecernji.ba