“Došla sam iz dijaspore, uradila zube u Bosni: Nakon nekog vremena uslijedio je šok!”

Na svojoj Facebook stranici “Jelahba.info” objavio je pismo ogorčene građanke. Evo o čemu je riječ…

zubi

Prenosimo pismo, uz male korekcije, i bez objave identiteta.
“Ovom prilikom želim vam se obratit i ispričati moj događaj sa zubarica iz Tešnja …

Prije 5 godina, točnije u prosincu 2012. godine kod dotične zubarice sam napravila 6 prednjih zubi, za koje je ona dala, hajmo reći obećala, 30 godina jamstva.

Naravno zubi će biti kao kod filmskih glumica, riječi su zubarice. Međutim, kada su zubi stavljeni prije toga gosp. nije zaliječila niti rane, niti živce umrtvila.

Samo je navlake stavila na to. I sve se dogodilo u roku od 7 dana. I priprema i navlake i jednostavno sve.

Kako živim izvan Bosne zvala sam je par puta jer su zubi ubrzo počeli sive. Kao odgovor sam dobila da je to “normalno” ispočetka. 2015. godine sam osobno otišla kod dotične gospođe.

Također sam joj pokazala da su se zubi počeli razdvajati, na što sam odgovor dobila da je od trudnoće to moguće i da zubi sebi traže smještaj poslije svega.

Poslije izvjesnog vremena osjetila sam pod jezikom na nepce neku kao kvržicu kao krug veličine graška, vremenom je sve raslo i širilo se.

Nisam više mogla ni jesti od užasnih bolova. Tako sam odlučila posjetiti doktora u mjestu gdje živim (Italija). Poslana sam hitno da vadim nalaze i da slikam vilicu. Kao prvo su mi morali zaliječiti svih 6 zuba koje gospođa nije uradila. Nalazi su pokazali i 3 ciste.

Dvije su s unutarnje strane, a jedna izvan na nepcu. Operacija je zakazana u rujnu ove godine. Sav rad zubara u Italiji dosad me je koštao 2.000 eura.

Kako za koji dan dolazim u Bosnu odlučila sam je nazvati i da se dogovorim s njom o problemu koji je ona svojim radom ili neradom prouzročila.

Na sve to sam dobila odgovor kako je to posao od 6/7 godina i da je moj slučaj već zastario. Da sam operaciju trebala kod nje raditi, a ne kod drugih. I da nikad svoj novac neću dobiti natrag. Još mi je naglasila da mogu ići kod odvjetnika i na Sud jer ipak ona će pobijediti i onako doktori su tu uvijek u pravu iu Bosni oni uvijek pobjeđuju.

Naravno da ona može sve u svoju korist okrenuti. Žao mi je samo što taj razgovor nisam snimila pa da poslušate i tu drskost.

Ovim putem Vas želim sviju opomenuti čuvati sve račune od zubara ili bilo koga gdje idete. Također želim Vas opomenuti da ne idete kod ove zubarice da vam se ne bi desilo kao i meni što je.

Ja možda neću ništa postići što se toga tiče, ali ću se boriti i Vas opomenuti.

Ja ću naravno zubaricu tužiti i naravno da ćemo se nas dvije sresti bar još jednom. A to će biti SUD.

Nadam se pravdi države i grada Tešnja.

Ovdje vidite rad zubarice iz Tešnja i nalaze od Klinike iz Italije “, stoji u pismu koje je objavila stranica” Jelahba.info “…