Drama u Sloveniji: Mladić iz BiH razbijao i prijetio da će sve pobiti, a na kraju je upucan / VIDEO

Dvadesetdvogodišnji državljanin BiH izazvao je opsadno stanje na ulicama Velenja kada je jučer u centru grada mahao nožem, prijeteći ubojstvom.

Za sada nije poznat motiv koji je doveo do ovakvog ponašanja mladića za koga su svi imali samo riječi hvale otkako se prije godinu dana zaposlio u Sloveniji kao električar.

Policijska uprava Celje o slučaju je obaviještena jučer oko 14 sati, a u prijavi se navodilo da nepoznati mladić narušava red i mir.

– Prema prijavi mladić je opisan kao nasilna osoba, s nožem u ruci koja razbija okolo i prijeti da će ubiti sebe, ali i druge, ispričao je sugovornik Srpskainfo.

Na intervenciju su prvi izašli dežurni policajci i ekipa Hitne pomoći.

– Policajci, njih troje, među kojima i jedna policajka, pokušali su smiriti mladića, ali nisu u tome uspjeli. Tijekom jednog od pokušaja taj mladić je nožem posjekao policajku, pa su njene kolege prvi put upotrijebile električni pištolj za omamljivanje. Međutim, kako ni to nije pomoglo da se smiri, policija na kraju ispucala nekoliko hitaca.

Inače, sve je započelo na autobuskoj stanici, gdje je osumnjičeni kršio javni red i mir, a završilo na Titovom trgu, gdje je lakše ozlijedio policajku.

Prema posljednjim informacijama, državljanin BiH je van životne opasnosti, ali kako javlja 24ur.com, ozbiljno je ozlijeđen i nalazi se u bolnici, a policajci još ne mogu razgovarati s njim.

“Dosljedno provjeravamo sve ostale okolnosti”, rekla je Milena Trbulin, predstavnica PU Celje, dodajući da je 22-godišnjak imao radnu i boravišnu dozvolu u Sloveniji, prenosi Oslobođenje.

Komentari

Be the first to comment

Leave a Reply