DŽABA VAM SE MOLIT

Prvi utisak o ovoj Njemačkoj – SRANJE. Drugi – isto tako. No, kako sam u vlastitoj zemlji ionako naviknut na sranja, lako ću se i ovdje prilagodit. Danas kad me nije šlog strefio nikad i neće. Naime, šetajući po ovoj Dojč čaršiji na Majni opazio sam sa leđa jednog mašala glavatog lika, neserbesne figure. Pomislih, ibogati jel’ ovo naš Veliki vođa – Čelo?! Pa nisam valjda kurate sreće da me i ovde safat’o. Na moju sreću i na sreću žitelja ovoga grada, nije bila u pitanju Naša Neman.

Valjda Glavati ima prečeg posla od zajebancija po ovoj državi punoj zakona i poštenih sudaca. Takva klima bi uhljebe brzo potamanila, oni u sterilnim uvjetima prosto ne funkcioniraju. Što god je veći mutljag – stožernici su sve bistriji, hitriji i odaniji u pljački, obmani i laganju napaćenog puka. A napaćeni puk glup k’o k…. stoji u redu da takvim tokmacima stisne ruku i poliže lopovsku guzicu sve u nadi vlastitog uzdizanja u stožernoj piramidi zla.

Takve lopove kao što su naši stožernici povijest nije izbacila. Ubijaju vlastiti narod bez da metak ispale. A narodu drago. Godinama livanjska streljana uspješno radi bez da se itko upita – pobogu gdje je kraj svemu ovom? Kad će krenuti život, prosperitet i blagostanje …?!

Ma kakvi. Svi šute ko kakve oherene pizdurine i svake četiri godine zaokruže Zlo i potpišu dva kamiona municije za streljanu. A Uhljebi se pred izbore umilostive, operu one lopovske guzice da raja lipše liže, i obećavaju brda i doline, raj nebeski. Prođu izbori, a tama se spusti, udari bezbroj pošasti za koje su one biblijske mala maca. Jebo skakavce, kugu i koleru, žabe i ostale derivate, nula bodova prema zlu Stožerne bande.

I džabe mazati dovratke da te zlo zaobiđe, stožerna gamad ne bira, tamani sve redom. I onda dođe nedjelja, misa, ispovijed, a Glavati, Stipendista, Žuja i Ostale Lopine okaju grijehe, zinu i bez srama prime Tijelo Kristovo i iznova – Ožeži!

Umjesto da ih fratar odalami trojstvom po glavi i nabije nogom u lopovsku guzicu, njemu je čast takve pričestiti. A i kako neće kad su većinom i fratri isti kao i oni (čast izuzecima). Samo se nadam da će Onaj gore Svevišnji napokon završiti sa odmorom i početi ovakve zlotvore po zasluzi kažnjavati. Do tada “dragi puče hrvatski” perite zube prije lizanja uhljebničkih guzica. Dobar tek. (MilijanK)