Evo popisa kandidata HRS-a na lokalnim izborima za Gradsko vijeće Livno

Dok se u BiH svakodnevno visoka politika servira kao ona najbitnija za naš svakodnevni život, svi zanemarujemo činjenicu da se našim životima i sudbinama upravlja lokalno.

Kampanja je odavno počela. Što podjelom novca za predizborne predstave poslušnim načelnicima, što konstantnim prepucavanjima nacionalnih glavara, a sve u cilju da se osigura još jedna lažna utrka u predizbornoj kampanji gdje je tema sve osim lokalnih problema i odgovornosti za dosadašnji rad.

Hrvatska republikanska stranka po prvi put nastupa na lokalnim izborima u Livnu. Nemamo jednog kandidata oporbe za gradonačelnika Livna na ovim lokalnim izborima (https://www.hbzvijesti.com/priopcenje-hrs-a-poziv-na-zajednicki-nastup-strankama-koje-nisu-bile-vlast-u-livnu/).

Otvoren je politički prostor da najodgovorniji za stanje u Livnu, oni koji vladaju Livnom oduvijek, prežive još jedne izbore. Hoće li biti tako odlučit će građani Livna po prvi put! HRS će se pobrinuti da izbori budu pošteni!

Kandidati za gradonačelnika će se boriti za naše glasove, a onaj koji podrži program i projekte HRS-a (potpisom i obrazom) će dobiti našu podršku.

HRS će vam predstaviti svoje kandidate za časno mjesto Gradske vijećnice/vijećnika:

1. Ivica Brešić
2. Ivana Perković
3. Tomislav Pervan
4. Marta Brdar
5. Mirko Krivić
6. Kristina Mandić
7. Marijana Brešić
8. Ivan Fabrij
9. Lidija Karadža
10. Lucijana Tomić
11. Davor Barać
12. Milan Pavić
13. Toni Miloloža
14. Tin Brdar

Svakog kandidata ćemo ovih dana posebno predstaviti žiteljima našeg grada. Pratite predstavljanje kandidata na našoj FB stranici (https://www.facebook.com/hrslivno).

Tražili ste slobodne ljude, koji imaju znanje i iskustvo u privatnom sektoru, koji imaju volje boriti se za dobro našeg Livna, koji se ne boje reći što misle i koji će vam predstaviti program za bolje Livno i ostvariti ga u mandatu?!

Po prvi put je ekipa Livanjki i Livnjaka stala svojom voljom, slobodni i zajedno na listu za naš dom Livno!

HRS Livno

Komentari

Be the first to comment

Leave a Reply