Održan festival zabavne glazbe ‘Pop Fest Kupres 2017.’

Pop Fest Kupres 2017. postao je punoljetan, a organizator je i ove godine okupio mlade izvođače zabavne glazbe s prostora cijele BiH i Hrvatske, i to osamnaestu godinu zaredom, pa se može reći da je festival poprimio svoju punu zrelost i prepoznatljivost, prenosi Kupreški Radio.

kuna

Izvođači su bili iz Kupresa, Livna, Trilja, Kaštel Štafilića, Busovače,Ljubuškog, Prozora, Bugojna, Glamoča, Uskoplja i Novog Travnika.

Kako bi festival učinili zanimljivijim, organizator je finalnu večerpodijelio na natjecateljski i revijalni dio. U natjecateljskom dijelu sudjelovali su mladi, neafirmirani, ali ambiciozni i kreativni izvođači, dok u revijalnom programu ove godine gostovala je zvijezda glazbene scene Pamela Ramljak.

Festival, već godinama, ima izražen kulturno-edukativni utjecaj na mlade, ali i turistički značaj, za Kupres i Hercegbosansku županiju izvan glavne turističke sezone.

Festival dodjeljuje pet nagrada: prvu, drugu i treću nagradu žirija za najboljuvokalnu izvedbu, prvu nagradu publike i nagradu za najbolji scenski nastup.

Pobjednica ovogodišnjeg osamanestog “Pop Fest – Kupres 2017″ je naša kupreška Katarina Kuna.

Pogledajte fotogaleriju na stranicama Kupreškog Radija

 

 

https://www.kupres-portal.com