Filipini / Ubio strankinju, odsjekao joj glavu, izvadio mozak, skuhao ga i pojeo s rižom!

Na Filipinima je otkriven strašni kanibalski zločin. U provinciji Misamis u četvrtak ujutro gradska policija Talisayana u blizini groblja pronašla je žensko tijelo bez glave!

Kako je rekla načelnica policije Maribeth Ramoga, mrtva žena je ležala na stomaku. Ruke su joj bile vezane iza leđa, nosila je traperice, torzo je bio gol.

U međuvremenu je policija uhitila osumnjičenog za ubojstvo: To je 21-godišnji Lloyd Bagtonga, mladić bez posla i “čudnog ponašanja” po tvrdnjama susjeda.

Tijekom ispitivanja Bagtonga je priznao ubojstvo i odveo istražitelje u svoj stan gdje ih je dočekalo užasno iznenađenje.

Najprije su policajci u blizini stana pronašli glavu ubijene žene koju je osumnjičeni bacio. A najveći šok bilo je priznanje Lloyda Bagtonge.

Mladić je opisao da je u blizini groblja, tri kilometra od svog stana, ugledao ženu, udario je metalnim predmetom, a potom joj srpom odsjekao glavu i odnio je u svoj stan.

Šokiranim istražiteljima rekao je da je potom ogladnio pa je otvorio lobanju, izvadio mozak, skuhao ga i pojeo s rižom!?

Šef policije Maribeth Ramoga pretpostavlja da je 21-godišnji kanibal psihički bolestan. Policiji je objasnio da je “ženu morao ubiti jer ga je iznerviralo to što je pričala engleski”. Žrtva još nije identificirana, ali očito nije bila Filipinka.

Komentari

Be the first to comment

Leave a Reply