FOTO : PRIJATELJI MALOG ISUSA U PRISOJU

prisoje

Danas je u župi Prisoje bilo svečano. Uz sestre s. Danicu i s. Mandu i kandidatice Ivku, Anelu i Mariju su danas postali PMI don Ivan,Anton ija Ivančić i Ante Ćurić.

Antonija je ujedno predsjednica PMI Prisoje. Kandidatice su pod obje mise dale svoje iskustvo, a Anela dala svoje svjedočanstvo. Bilo je poticajno i jako dirljivo. Svojim svjedočanstvom žele svima nama približiti Malog Isusa. Na ovaj način su jako lijepo potakle vjernike na apostolat molitve za obitelji, djecu i mlade, bolesne i potrebne i nova duhovna zvanja.

Hvala sestrama na svemu i na prijemu u Društvo PMI, a mi smo dali obećanja i s pomoću Božjim sprovoditi ih u život. Živio Mali Isus.

Objava od jučer:

Danas je bio susret djece i mladih u Župi sa sestrama Služavke Malog Isusa iz Sarajeva i Gromiljaka. Gromiljak je kod Kiseljaka. To je Samostan i duhovni centar za susrete s obiteljiima, djecom i za mlade. Redovno mi tu idemo ali i mladi iz Crne Gore i Hrvatske. Vode ga časne sestre Služavke Malog Isusa.Okupilo se 40 djece koji su imali susret kroz skupine s kandidaticama Ivkom, Anelom i Marijaom Ivančić. Govorili su o pozivu i svatko je od njih aktivno sudjelovao. Potom smo pošli u crkvu gdje smo molili krunicu za mlade, bolesne, obitelji i nova duhovna zvanja, te slavili svetu misu. Potom smo pošli kroz župu i obišli nekoliko obitelji.

Sutra (nedjelja) pod svetom misom u 9 sati će župnik don Ivan, Antonija Ivančić i Ante Ćurić dobiti iskaznice Prijatelja Malog Isusa. Sestre i kandidatice će animirati i svjedočiti pod obje svete mise. (Ivku Martinović i Mariju Ivančić sam poslao u samostan i sa njima se posebno dičim.

Bogu hvala i slava na ovim susretima i lijepom odazivu župljana djece i mladih.

FOTO GALERIJA

www.tomislavnews.com / don Ivan Bebek