FOTO Užas u Crnoj Gori: U koloni svatova došlo do frontalnog sudara, poginule četiri osobe

Do nesreće je došlo oko 19.35 sati, doznaje se, nakon što je došlo do frontalnog sudara zbog kojeg je promet bio prekinut satima, a još se čekaju rezultati očevida

Čak četiri osobe poginule su jučer u frontalnom sudaru dva automobila u Crnoj Gori, i to tijekom kolone svatova koji su išli prema Plavu. Kako javljaju Novosti, ova tragedija oduzela je četvero života, među kojima je i mladi snimatelj RTV ‘Glas Prava’ koji je podlegao ozljedama u bolnici.

Do nesreće je došlo oko 19.35 sati, doznaje se, nakon što je došlo do frontalnog sudara zbog kojeg je promet bio prekinut satima, a još se čekaju rezultati očevida. Osim toga, Bijelo Polje Online objavilo je i uznemirujuće fotografije s mjesta nesreće koje pokazuju razmjere ovog užasa.

– Tragediji je prethodila svadba u Rožajama, koju je poginuli snimatelj snimao. Kada su svatovi krenuli prema Plavu i došli do Brezojevicama nadomak grada, dok je snimao kolonu svatova došlo je do direktnog sudara – ispričao je svjedok nesreće.

– Bilo je jezivo večeras u Plavu. Odjekivale su sirene, svjetlele su rotacije policijskih i vozila hitne pomoći. Pomutnja na sve strane…Muka jedna. Bili su dobra djeca – nadodao je jedan Plavljanin.

Večernji.ba